Benvinguts de nou a casa nostra

Noves normes d'aplicació enfront de la prevenció de contagi per COVID-19

La neteja sempre ha estat una prioritat per a nosaltres, però ara ho hem elevat a un nou nivell, neteja, desinfecció i prevenció.

Creiem convenient fer-vos coneixedors dels nostres protocols de prevenció, neteja i desinfecció. La vostra estada ha d'estar marcada per la tranquil·litat, la desconnexió i el relax, nosaltres ens encarregarem que tot estigui preparat per a què així sigui.

 

Hem seguit estrictament les directrius i recomanacions del govern. Podeu consultar el Document Oficial.

 

A continuació us detallem quines seran les mesures que adoptarem a tots els nostres allotjaments:

 

- 24 hores de diferència entre una sortida i una nova entrada. Degut a aquesta mesura, no podrem flexibilitzar ni les hores estipulades d’entrada ni l’hora màxima de sortida.

 

- Garantim que cada allotjament ha estat netejat (eliminar germens, brutícia i impureses) i desinfectat amb desinfectants autoritzats pel Ministeri de Salut.

 

- Es tindrà especial atenció en la desinfecció de les superfícies que es toquen més habitualment (claus, interruptors, aixetes, poms de portes, comandaments,...).

 

- Cada allotjament disposarà d’un kit de neteja d’un sol ús.

 

- Cada allotjament disposarà d’un kit de productes d’higiene personal d’un sol ús.

 

- L’ascensor és un element d’ús comú que serà desinfectat diàriament.

 

- El rentat de tota la roba es realitzarà a la temperatura màxima que indica el fabricant, això inclou els llençols, els protectors dels matalassos, les tovalloles de mà i de bany, els draps de cuina i les mantes.

 

- Garantim que tots els nostres treballadors exerceixen la seva tasca seguint unes estrictes mesures de seguretat i higiene (guants, mascareta, desinfecció de calçat).

 

Nova Normalitat

Seguint les recomanacions dels organismes oficials, hem elaborat un pla de contingència (es pot consultar als nostres establiments) per poder rebre als nostres visitants amb total tranquil·litat.

 

Algunes de les recomanacions d’aquest pla comporten canvis que hem hagut d’aplicar. Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar:

 

- Trobareu cartells amb recordatoris de mesures bàsiques de prevenció que s’han de complir.

 

- Sempre hem acompanyat als nostres clients a cadascun dels allotjaments, ensenyant la casa/apartaments i fent les explicacions convenients, però mentre la situació enfront al Covid-19 no canviï, no accedirem amb vosaltres als allotjaments com a mesura de prevenció. Podrem resoldre tots els dubtes utilitzant altres mitjans.

 

- Hem eliminat tot el material turístic en format paper. Us facilitarem tota la informació de la comarca en format digital.

 

- Hem retirat alguns elements de decoració i parament de la llar que donaven un toc especial als nostres allotjaments, mantenint l’encant que els caracteritza, però d’una manera més segura.

 

- Per garantir la seguretat dels clients i prèvia consulta, la roba de llit i les tovalloles es trobaran a disposició dels hostes el dia d’arribada, disposades en un embalatge de plàstic. Una mesura més d’higiene que dona al client la garantia que no han estat manipulats des de la sortida de la bugaderia fins a l’arribada al nostre establiment.

 

- Els clients tenen l'obligació de recollir i dipositar en les bosses indicades tota la roba de llit i tovalloles que han tingut a la seva disposició durant la seva estada.

 

- Els clients tenen l'obligació de recollir i dipositar en els llocs indicats les deixalles generades durant la seva estada.

 

- Hem introduït als nostres canals de reserva una sèrie de preguntes de comprovació dirigides als futurs hostes.