Avís legal

Objecte i acceptació

El present avís legal regula l'ús del lloc web www.baronia.es, que posa a la seva disposició Baronia i adreça de correu electrònic info@baronia.es.

 

La navegació pel lloc web de www.baronia.es atribueix la condició d'usuari del mateix i, implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.
L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. L'usuari respondrà davant de Baronia - Anna Maria Abella Bargalló (d'ara en endavant Baronia) o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Condicions d'accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït, però, Baronia condiciona la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web al previ compliment del corresponent formulari. L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Baronia i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

 

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del web i no emprar-los per, entre d'altres:

 

a) Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o l'ordre públic.

 

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de www.baronia.es o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals www.baronia.es presta els seus serveis.

 

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics de Baronia o de tercers i, si escau, extreure informació.

 

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Baronia o de tercers.

 

e) Suplantar la identitat d'un altre usuari, de les administracions públiques o d'un tercer.

 

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

 

g) Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

 

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany Baronia, sense que puguin entendre cedits a la usuària cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web.

 

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats en xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

 

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de Baronia sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre els mateixos.

 

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.
L'establiment d'un enllaç no suposa en cap cas l'existència de relacions entre Baronia i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de l'entitat dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un enllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a Baronia. En tot cas, l'hipervincle únicament permetrà l'accés a la home-page o pàgina d'inici del nostre lloc web, així mateix haurà d'abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre Baronia o incloure continguts il·lícits, contraris a les bones costums i l'ordre públic.

Baronia no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

Garanties i responsabilitat

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

Baronia exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.

 

b) La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

 

c) L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, ja manera exemplificativa, Baronia no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

 

Així mateix, Baronia declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. Baronia no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. Baronia no es responsabilitza de l'establiment de hipervincles per part de tercers.